Blog
Home / Nyheter / Inducore tillsätter Magnus Biesse som koncernchef

Inducore tillsätter Magnus Biesse som koncernchef

Inducore tillsätter Magnus Biesse som VD och koncernchef efter Petter Arvidson som lämnade tjänsten i september efter flytt till Göteborg. Styrelseordföranden Per Vannesjö upprätthåller koncernchefsrollen tills Magnus Biesse tillträder under våren, senast den 1 maj.

Magnus är sedan 2011 koncernchef i Proton Group med bas i Värnamo, med knappt 700 MSEK i omsättning och drygt 400 anställda i fem affärsområden.

”Magnus har en mycket relevant bakgrund som ledare för en familjeägd koncern med både egna produkter och verksamheter som underleverantör. Han har varit en stark drivkraft och tydlig ledare i arbetet att utveckla Proton Group. Jag välkomnar Magnus Biesse till Inducore”, säger Per Vannesjö.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Vannesjö, styrelseordförande och koncernchef i Inducore
Tel 070-572 28 14
e-mail: per.vannesjo@amymone.se

Om Inducore:
Inducore är en industrikoncern verksam inom områdena fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Koncernen, med säte i Västerås, finns representerad på ett antal platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i flera länder. Inducore omsätter ca 1 300 MSEK och har ca 700 personer anställda.
Läs gärna mer på www.inducore.se

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.